Hjertestarter – for en tryggere hverdag!

Å ha en hjertestarter på arbeidsplassen er ikke et krav, men en fantastisk forsikring for de ansatte. Årlig får ca 3000-5000 personer hjertestans utenfor sykehus, ved en hjertestans teller hvert minutt og prognosene for at det skal gå bra synker drastisk. Innen 10 minutter er sjansene for overlevelse minimale, det er derfor ønskelig at tettheten mellom hjertestartere er så liten som mulig.

Undersøkelser viser at hvis man får tilkoblet en hjertestarter i løpet av de første 5 minuttene har man en overlevelsesrate på ca. 75%. Allerede mellom 5-8 minutter faller dette til ca. 50%.

Dersom man investerer i en hjertestarter skal de ansatte ha kurs i bruk av hjertestarteren. Øvelse gjør mester, og det gjelder også for bruk av hjertestarter.

Vi har en pakke som gir komplett trygghet for din bedrift eller ditt idrettslag. Pakken inneholder hjertestarter, opplæring for 15 personer, utstyrspakker,  førstehjelpskoffert, og serviceavtale med oppfølging av utløpsdatoer for hjertestarteren og alt utstyr.

Vi ser at dette gir et meget godt utgangspunkt for de fleste bedrifter. Er det ønskelig med flere hjertestartere eller flere kurs (flere ansatte) så setter vi gjerne opp tilbud på dette!

Ønsker du å mer informasjon?

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.